Bilder fra mitt liv

Første fall på pappas vakt

Som overbeskyttende far trodde jeg vi skulle slippe unna dette, men i dag viste det seg at uansett hvor mye "på" man er og følger med, så vil en liten utforsker alltid klare å oppnå et fall, selv på pappas vakt.

Heldigvis gjennomførte vi et førstehjelpskurs når samboeren var gravid og dette var øyeblikket hvor jeg endelig skulle få bevise hvor bortkastet de pengene var. Det første og siste som ble nevnt på kurset var at man skulle estimere situasjonen før man plukket opp barnet, men til tross for at dette ble servert med teskje var alt glemt i det øyeblikket ansikt traff parkett. Lillemor ble røsket opp for å trøstes samtidig som far usikkert skulte bort på døra og ventet at den hvert øyeblikk skulle sparkes inn av barnevernet. 

Heldigvis fikk døren bestå. Det skal vist mer til enn et fall på 3 cm før barnevernet kommer.

Med kunnskapen om dette, samt en mental oppfriskning på førstehjelpskurset så tror jeg likevel jeg fortsetter i min rolle som overbeskyttende far. Det er tross alt det jeg kan best. 

Categories: pappabloggen