Å ha fotograf gjennom hele dagen har lenge vært vanlig i andre land og trenden er nå kommet for fult i Norge. Dette er en av de største dagene i livet deres og det er bare naturlig at dere ønsker hele dagen dokumentert. Jeg er gjerne med fra dere setter på kaffetrakteren på morgenen til dere låser dørene på festlokalet tidlig neste morgen.

Jeg synes det er spennende at dere vurderer å la meg dokumentere dagen for dere og jeg slår gjerne av en prat med dere hvis dere har noen spørsmål.

 Bildene leveres i høyopløselig format uten vannmerker slik at de kan benyttes både til Facebook, Instagram, takkekort og til og med et nytt bilde på stueveggen om det er ønskelig.

ØNSKER DERE TA EN NÆRMERE PRAT? SEND INN INFORMASJON OM BRYLLUPET DERES TIL MEG, SÅ TAR JEG KONTAKT

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Hva er den totale kostnaden for fotografering og bilder?

Jeg ønsker å fremstå som åpen og ærlig og har dermed ingen skjulte kostnader knyttet til bryllupsfotografering. Prisen for pakken er inkludert alle bildene i digital format. Dere vil med andre ord ikke måtte kjøpe bildene etter fotograferingen.

Vi er usikker på hvordan vi skal posere for bildene

De fleste bildene fra bryllupet deres vil være øyeblikksbilder tatt i løpet av dagen. Det er ingen behov for å posere på disse, det enkleste er faktisk å late som om fotografen ikke er tilstedet. 

Når det kommer til portrettbildene etter vielsen vil vi bruke flytende posering. Dere får små oppgaver som dere gjør og jeg tar bilder underveis. Det er med andre ord ikke oppstilte bilder hvor dere står i ro og smiler flere minutter sammenhengende. Ta gjerne kontakt om dere har mer spørsmål rundt dette.

Hva gjør vi hvis det regner på bryllupsdagen?

Det er alltid en viss fare for regn her i landet, men det løser vi. Enten ved å finne alternativ lokasjon under tak eller ved å bruke paraplyer. Det bør være paraplyer uten logo og tekst, som gjerne matcher klærne. Er man ute i god tid finnes det svært mange fine paraplyer på Ebay. Hva med en gjennomsiktig? Eller en som matcher brudekjolen?

Hvor kan vi ta bryllupsbilder?

Jeg liker å benytte steder som betyr noe for parret som gifter seg. På den måten blir bildene ekstra fine å se tilbake på i ettertid. 

Det er fint hvis stedet har en plass med skygge for fotograferingen hvis det er sol. Det kan også være lurt å ha en reservelokasjon i bakhånden hvis det blir regn. 

Kan vi bruke bildene fritt?

Ja så klart! Det er deres bilder fra bryllupet og det er bare hyggelig å se at dere deler dem. Dere vil ha full ikke-komersiell bruksrett på bildene, noe som vil si at dere kan bruke de så lenge dere ikke tjener penger på dem. 

Jeg har opphavsretten til alle bildene jeg tar og forbeholder meg retten til å benytte dem på min nettside og i sosiale medier.