Konfirmasjone er en viktig hendelse i den unge voksenes liv og det er svært vanlig å dokumentere denne med fint oppstilte bilder. Tradisjonelt har disse bildene vært brukt til takkekort, men i moderne tider er sosiale medier vel så viktig. Behovet for bilder i god kvalitet har aldri vært større. Det er også en ekstra stas for mange av konfirmantene å få ha sin helt egen «photoshoot».

Konfirmasjonsbildene tas ofte enten før eller etter selve konfirmasjon slik at man slipper stresse med fotograferingen mellom kirke og middag, man får også større mulighet til å velge riktig vær når man ikke er låst fast til en dag. Skulle det være ønskelig å ta bildene samme dag som konfirmasjon på grunn av frisørstylet hår eller lignende lar dette seg selvfølgelig gjennomføre.

Tar vi bildene på et sted som har tilknyttning til familie blir de ekstra spesielle å se tilbake på i ettertid. Det er også morsomt å inkludere konfirmantens fritidsinteresser og hobbyer i fotograferingen.

Hvis dere ønsker familiebilder i forbindelse med konfirmasjons fotografering lar dette seg ordne. Ta kontakt med skjemaet under så finner vi ut av det.

Bildene leveres i høyopløselig format uten vannmerker slik at de kan benyttes både til Facebook, Instagram, takkekort og til og med et nytt bilde på stueveggen om det er ønskelig.

ØNSKER DU EN NÆRMERE PRAT? SEND INN INFORMASJON OM KONFIRMASJONEN TIL MEG, SÅ TAR JEG KONTAKT

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Hva er den totale kostnaden for fotografering og bilder?

Jeg ønsker å fremstå som åpen og ærlig og har dermed ingen skjulte kostnader knyttet til fotografering. Prisen for pakken er inkludert alle bildene i digital format. Dere vil med andre ord ikke måtte kjøpe bildene etter fotograferingen.

Hvor kan vi ta bilder?

Jeg synes det er ekstra stas med bilder som blir tatt på plasser som har betydning for konfirmanten og familie. Ta kontakt med forslag så finner vi ut av det. 

Hva gjør vi hvis det regner på dagen for fotografering?

Det er opp til dere hva dere vil gjøre. Vi kan enten finne en plass under tak hvis det egner seg, eller så kan vi booke om til en annen dag. Så klart kostnadsfritt, det er ikke din feil at det regner.