Helt fra jeg først slapp løs på Internett var fasinasjonen for deling og utveksling til stede. Det ble flere hjemmesider opp gjennom årene, de første fulle av bevegelige GIF bilder og bakgrunns musikk. Etter hvert som årene gikk ble det hele tiden nye sider på forskjellige plasser på internett. I sommeren 2003 registrerte jeg mitt første domene Beisfjord.net, som i starten var en nyhetsside for ting som foregikk i bygden hvor jeg vokste opp. Når jeg startet interessere meg for koding av websider endte det opp med en god gammel hjemmeside og til slutt en blogg. Bloggen var i flere år min måte å dele ting jeg fant på internett med omverden.

Etter hvert som interessen for å skrive forsvant ble siden liggende uten oppdateringer, den ble til slutt erstattet av siden dere ser i dag og er nå en plass jeg deler noen av fotografiene mine.

Min interesse for foto startet for mange år siden, den gang jeg fikk låne et digitalkamera fra min far. Fotointeressen har kommet og gått over årene, men i starten av 2012 kjøpte jeg mitt andre speilreflekskamera og et billig studiosett med lys og en portabel bakgrunn.

Jeg har tatt bilder av alt fra mennesker, dyr, til natur og urbane landskap, men det er alltid mennesket som frister mest å fotografere. Dette har gått ut over mine venner og familie, som til stadighet må posere foran kamera.