Et fotostudio kan være alt fra et stort flott naturlig opplyst studio til et lite rom med bakgrunn og kunstig lys. Som hobbyfotograf har jeg et studio jeg setter opp og tar ned hjemme hos meg selv, dette er med på å holde prisen for fotografering lav og gir mer fleksibilitet. Jeg har også lys og bakgrunner jeg kan ta med hjem til deg slik at du kan få studiofotografering hjemme hos deg selv.

Studiofotografering kan gjøres av både voksene, barn eller hele familien. 

Bildene leveres i høyopløselig format uten vannmerker slik at de kan benyttes både til Facebook, Instagram og til og med et nytt bilde på stueveggen om det er ønskelig.

ØNSKER DU EN NÆRMERE PRAT? SEND INN INFORMASJON OM KONFIRMASJONEN TIL MEG, SÅ TAR JEG KONTAKT

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Hva er den totale kostnaden for fotografering og bilder?

Jeg ønsker å fremstå som åpen og ærlig og har dermed ingen skjulte kostnader knyttet til fotografering. Prisen for pakken er inkludert alle bildene i digital format. Dere vil med andre ord ikke måtte kjøpe bildene etter fotograferingen.

Kan du ta bilder hjemme hos oss i stedet for i studio?

Ønsker dere bilder i hagen eller inne kan vi gjerne ta dem hjemme hos dere. Jeg kan også ta med utstyr som bakgrunn og fotolys om det er ønskelig. Ta kontakt så avtaler vi nærmere. 

Kan du fotografere både barna og foreldrene i løpet av en sesjon?

Så klart! Vi avtaler hva dere ønsker bilde av på forhånden så vet vi hvor mye tid vi trenger. 

Hva skal jeg ha på meg?

Når du skal velge antrekk til fotograferingen er det aller viktigste at du finner klær som du er komfortabel i. Har du på klær du trives i vil det vises på bildene. Det samme gjelder om du har på deg klær som du ikke føler deg komfortabel i.

Klær uten mønster og striper vil skape renere bilder og ansiktet vil være mer i fokus når man ser på bildene i ettertid. Det er også smart å kombinere farger som komplimenterer hverandre. Se her for mer informasjon om komplimenterende farger.

Er dere flere som skal fotograferes sammen kan det være lurt å tenke på at klærne dine skal komplimentere de andre modellene og deres antrekk.

Smykker og klokker er fine detaljer, men tenk litt på at de ikke skal stjele hele oppmerksomheten. Det er tross alt du som skal være i fokus på bildet.

Skal du vise hud som for eksempel skuldre eller bar rygg kan det være lurt å ikke ha på trange klær med strikk før fotograferingen for å unngå merker i huden.

Bør jeg ta med en venn?

Noen ønsker å ta med en venn på fotograferingen for moralsk støtte, mens andre synes det er enklere å slappe av uten publikum. Begge deler går bra og du gjør det du føler er riktig for deg.

Er modellen under 18 år må foresatte være med på fotograferingen.